Blog

#GREENGRIDZ ROR - CIRCULAIR TAFELPROGRAMMA VOORZIEN VAN LICHTGEWICHT TAFELBLAD MET VERJONGDE RAND

Een bestaande design legende,  het tafelprogramma ROR, is opnieuw uitgevonden met minder materiaal, minder CO2 en minder afval. Het onderstel van de tafel gaat meer dan een leven lang mee en is gemaakt van massief eiken. Boven het onderstel lijkt het innovatieve lichtgewicht #greengridz tafelblad te zweven.

Het blad vol met luchtkamers heeft een verjongde rand en kan gemaakt worden in een ronde vorm, rechthoek of ovaal. Een ongeëvenaarde chique uitstraling met duurzaamheid merites die er niet om liegen. Er wordt 70% minder materiaal gebruikt en de CO2 footprint wordt met 60% gereduceerd ten op zichte van een traditioneel zwaar massief blad gemaakt van spaanplaat, multiplex of mdf. Aan het einde van de levensduur van het tafelblad kan deze worden ingeleverd en wordt deze middels een pyrolyse proces verandert in actieve koolstof die als grondstof wordt gebruikt voor water- en luchtfilters.

Het circulaire #greengridz tafelblad is bewezen en onderbouwd best in class in de markt. De LCA en het MRPI®-EPD certificaat geverifieerd door EcoReview zijn hiervan het bewijs.

Maak vanaf vandaag een andere keuze bij de circulaire inrichting van uw kantoor! Richt uw kantoor in met minder materiaal, minder CO2 en minder afval. Het tafelprogramma ROR #GREENGRIDZ is verkrijgbaar bij TRIBOO en Creafort.