Blog

TRIBOO OPENT OFFICIEEL EEN SHOWROOM IN DE NORDICS

Het is officieel! TRIBOO heeft een showroom in Scandinavië. We zijn er trots op dat we officieel open zijn en laten de veelzijdigheid van het circulaire meubelbouwpaneel #greengridz zien op de hele locatie.

Op vrijdag 12 april opende TRIBOO officieel de deuren van haar nieuwste showroom in Scandinavië! Naarmate onze missie om waardeloos afval om te zetten in waardevol kantoormeubilair groter wordt, groeit ook onze ambitie!

Na drie jaar aanwezig te zijn geweest op de Scandinavische markt, is het een grote stap om eindelijk een showroom te hebben waar huidige en potentiële klanten het productassortiment dat we te bieden hebben kunnen verkennen.

Denk hierbij aan verschillende modellen kasten opgebouwd uit #greengridz, salontafels, hoge vergadertafels en nog veel meer.

De showroom wordt gedeeld met Ultima K, Kolon Total Inventar en Hofft verlichtingsoplossingen. Dit creëert een gezonde algehele synergie in de ruimte en laat zien hoe circulaire kantoren eruit kunnen zien.

Design District CPH is een levendig huis vol met verschillende interieur- en meubelmerken opgericht door Thomas Larsen van Momentum Mobler en we zijn vereerd om deel uit te maken van dit collectief.

Greengridz Cube
Greengridz Shelf with Walnut veneer
Greengridz Shelf with Walnut veneer

Bouncing Boulder and Greengridz Table
Greengridz Coffee Table
Greengridz Coffee Table
Round Greengridz Coffee Table
Greengridz Old Fashion Workstation
Greengridz Old Fashion Workstation Details